Türelmesen hazafelé: jelentős késéssel indulnak és érkeznek a vonatok több fővonalon is

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Olvasónk küldte a képet a Keleti pályaudvarból, ahol péntek lévén amúgy is nagy a forgalom, és ezt csak tetézi, hogy mind az induló, mind az érkező vonatok 30-200 perces késéssel közlekednek.

Mint arról a MÁV is beszámolt, három esemény lassította be a pénteki vonatközlekedést:

  • A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon (120a) darus kocsi szüretelte le a felsővezetéket Maglód és Gyömrő között
  • A Budapest-Miskolc vonalon (80) az IC ütközött egy autóval, és mivel a másik vágányon vágányzár van, csak busz közlekedik Rákosliget és Pécel között.
  • De a Pilis felé sem könnyű eljutni a 2-es vonalon. Itt szintén baleset történt, szünetel a vonatközlekedés Leányvár és Piliscsaba között.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.