65-en támogatták adójuk 1 százalékával a felcsúti fociakadémiát

Tbg
sport
2018 október 02., 07:13
comments 127

Ahhoz képest, hogy a tao-pénzek nagy része a felcsúti Fociakadámián köt ki, 65 magánszemély érezte szükségét, hogy adójának egy százalékát a magyar utánpótlás magyar zászlóhajójára költse, derül ki az Mfor cikkéből. Ez nem sokat, félmillió forintot jelent.

A lap a NAV 1%-os felajánlásait elemezte, és volt kíváncsi arra, hányan, milyen összeggel támogatták a fociklubokat idén. A legtöbben az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítványt támogatták, több mint ezren összesen 4,98 millió forinttal.

A legmódosabb adakozói a Kőszegi Futball Klubnak vannak: őket csak 10-en támogatták, de ebből összejött 128 ezer forint, azaz egy kőszegi támogató átlagosan 780 ezer forintos bruttó jövedelemmel bír. (Mfor)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.