Csányi Sándornak nem tetszett, hogy senki sem kap büntetést a Felcsút és a Vidi közötti balhé miatt, ezért megtámadta a döntést

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség  elnöke megfellebbezte a független fegyelmi bizottság első fokú döntését, ami  kimondta, hogy a Puskás Akadémia-Vidi meccs utáni meccs utáni balhé miatt senkit sem kell megbüntetni. 

Szeptember 15-én, a meccset eldöntő 11-es után a játékosok kergetőzni kezdtek a pályán. Varga József volt ennek a központi figurája, akit éppen a Videotontól küldtek el, és kötött ki Felcsúton, őt próbálta inzultálni az egyik fehérvári játékos, akit viszont Benczés Miklós, a felcsútiak edzője próbált lerántani a derekánál fogva. Annyira nem sikerült, hogy Benczés került a földre. Azt nem tudni, mi történt, miután a játékosok befutottak az öltözőbe. 

Pár nappal később az MLSZ fegyelmi bizottsága arra jutott, hogy „a hivatalos jegyzőkönyvek, a meghallgatások és a videofelvételek alapján egyértelmű, hogy ütés, rúgás, vagy más a Fegyelmi Szabályzat alapján büntetendő erőszakos cselekmény nem történt, és ilyen irányú szándék sem volt megállapítható”.

De ezzel Csányi Sándor, MLSZ-elnök ezt nem egészen így látta. Az MLSZ a Twitteren jelentette be, hogy Csányi megfellebbezte a független fegyelmi bizottság (FEB) első fokú döntését a 8. fordulóban lejátszott Puskás Akadémia–Mol Vidi FC mérkőzés után történtek kapcsán. Az eljárás ennek értelmében másodfokon folytatódik. (via MTI)