Csányi Sándornak nem tetszett, hogy senki sem kap büntetést a Felcsút és a Vidi közötti balhé miatt, ezért megtámadta a döntést

futball
2018 október 02., 05:44
comments 133

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség  elnöke megfellebbezte a független fegyelmi bizottság első fokú döntését, ami  kimondta, hogy a Puskás Akadémia-Vidi meccs utáni meccs utáni balhé miatt senkit sem kell megbüntetni. 

link Forrás

Szeptember 15-én, a meccset eldöntő 11-es után a játékosok kergetőzni kezdtek a pályán. Varga József volt ennek a központi figurája, akit éppen a Videotontól küldtek el, és kötött ki Felcsúton, őt próbálta inzultálni az egyik fehérvári játékos, akit viszont Benczés Miklós, a felcsútiak edzője próbált lerántani a derekánál fogva. Annyira nem sikerült, hogy Benczés került a földre. Azt nem tudni, mi történt, miután a játékosok befutottak az öltözőbe. 

Pár nappal később az MLSZ fegyelmi bizottsága arra jutott, hogy „a hivatalos jegyzőkönyvek, a meghallgatások és a videofelvételek alapján egyértelmű, hogy ütés, rúgás, vagy más a Fegyelmi Szabályzat alapján büntetendő erőszakos cselekmény nem történt, és ilyen irányú szándék sem volt megállapítható”.

De ezzel Csányi Sándor, MLSZ-elnök ezt nem egészen így látta. Az MLSZ a Twitteren jelentette be, hogy Csányi megfellebbezte a független fegyelmi bizottság (FEB) első fokú döntését a 8. fordulóban lejátszott Puskás Akadémia–Mol Vidi FC mérkőzés után történtek kapcsán. Az eljárás ennek értelmében másodfokon folytatódik. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.