Kövér László kiment a szabad, friss levegőre, és máris jobb kedve lett

Az alábbi képen az Országgyűlés labdarúgó-válogatottjának és a Jász-Nagykun-Szolnok megye válogatottjának játékosai láthatók a két csapat jótékonysági mérkőzése előtt Tiszaföldváron.

Fotó: Mészáros János/MTI/MTVA

Az álló sorban balról a nyolcadik Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a csapatkapitány, aki általános borús hangulatáról megfeledkezve végre megélhette futballista identitását, és máris kisütött a nap: mint a fenti képen látható, mosolyog.

Fotó: Mészáros János/MTI/MTVA

Érdekesség, hogy a ferencvárosi ügyekről szóló sorozatunk két főszereplője, Bácskai János ferencvárosi fideszes polgármester és Varga József volt fideszes parlamenti képviselő is a parlamenti válogatott tagjai (a csoportképen a guggoló sorban balról a 7. és 10.). De ott volt a kétpói fideszes parlamenti képviselő, Boldog István is.

Boldog István (b2) és Zsigmond Barna (j4), az Országgyűlés labdarúgó-válogatottjának játékosai, balról Barabás Botond, a Jász-Nagykun-Szolnok megye válogatottjának játékosa a két csapat jótékonysági mérkőzésén Tiszaföldváron 2018. október 4-én.Fotó: Mészáros János/MTI/MTVA

A mérkőzést egyébként a tiszaföldvári Révay György Gyermekotthon és Kollégium számára rendezték, az adományokból korszerű sporteszközöket és felszereléseket vennének, illetve modern öltöző kialakítását tervezik – írja az MTI.

Kövér Lászlót leszereli Szöllősi József, a Jász-Nagykun-Szolnok megye válogatottjának játékosa.Fotó: Mészáros János/MTI/MTVA
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.