Potencianövelőket vont ki a forgalomból a Nébih

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem engedélyezett összetevőket, gyógyszerhatóanyagot is tartalmazó potencianövelőket vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Közleményük szerint egy augusztus végi ellenőrzés során hat, férfiaknak szánt potencianövelőből vettek mintát. A szlovák forgalmazó öt termékében - a Horse Power, a My Tool, a Green Snake Forte, a Virility Max Plus és a Pertinax 3 in 1 fantázianevű termékekben - találtak nem engedélyezett összetevőket, gyógyszerhatóanyagokat a laboratóriumi vizsgálatok során.

A potencianövelőket étrend-kiegészítőként forgalmazták, azokban viszont nem engedélyezett a gyógyszerhatóanyag. Erre tekintettel elrendelték a termék kivonását, illetve a már eladott termékek azonnali visszahívását.

A Nébih arra tekintettel, hogy a termékeket egy külföldi vállalkozás értékesíti, az EU többi tagállamát is értesítette.


A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.