Azért tüntethettek Erdogan rajongói az MTA előtt, mert nem szóltak előre a rendőrségnek

Miközben a rendőrség letiltotta a DK Erdogan-ellenes tüntetését az MTA székháza előtti parkolóban, aznap a török elnök szimpatizánsai mégis gond nélkül tüntethettek majdnem ugyanott

Fotó: urfip/444.hu

Az RTL Híradója megkérdezte a rendőrségtől, miért tiltották be az ellentüntetést, és miért engedték oda a szimpatizánsokat. A rendőrség szerint a török csoport nem is kért engedélyt:

„A szimpátiatüntetést a rendőrségre nem jelentettek be, ezért ezt a rendőrség tudomásul sem tudta venni. A rendőrség a helyszínen a szükséges intézkedést megtette.”November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.