Maradona nem hívná be Messit az argentin válogatottba

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Diego Maradona egy tévéműsorban próbálta védeni Lionel Messit az argentin futballdrukkerek kritikáitól, de végül nem védte, hanem csak egy csomó hülyeséget mondott róla. Például azt, hogy nem lehet a csapat vezetője egy olyan ember, aki minden meccs előtt hússzor szalad el a vécére.

Maradona szerint Messi Ronaldo mellett a világ legjobb játékosa, de nincs meg benne az, ami egy csapat igazi vezetéséhez kellene.

Azt mondta, ő be sem hívná Messit a válogatottba, de persze soha nem szabad azt mondani, hogy soha. De az argentinoknak el kell felejteniük Messit, mert „ő Barcelonában és Argentína két külön dolog”. (AS)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.