Maradona nem hívná be Messit az argentin válogatottba

Diego Maradona egy tévéműsorban próbálta védeni Lionel Messit az argentin futballdrukkerek kritikáitól, de végül nem védte, hanem csak egy csomó hülyeséget mondott róla. Például azt, hogy nem lehet a csapat vezetője egy olyan ember, aki minden meccs előtt hússzor szalad el a vécére.

Maradona szerint Messi Ronaldo mellett a világ legjobb játékosa, de nincs meg benne az, ami egy csapat igazi vezetéséhez kellene.

Azt mondta, ő be sem hívná Messit a válogatottba, de persze soha nem szabad azt mondani, hogy soha. De az argentinoknak el kell felejteniük Messit, mert „ő Barcelonában és Argentína két külön dolog”. (AS)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.