Maradona nem hívná be Messit az argentin válogatottba

sport
2018 október 13., 11:26
comments 64

Diego Maradona egy tévéműsorban próbálta védeni Lionel Messit az argentin futballdrukkerek kritikáitól, de végül nem védte, hanem csak egy csomó hülyeséget mondott róla. Például azt, hogy nem lehet a csapat vezetője egy olyan ember, aki minden meccs előtt hússzor szalad el a vécére.

Maradona szerint Messi Ronaldo mellett a világ legjobb játékosa, de nincs meg benne az, ami egy csapat igazi vezetéséhez kellene.

Azt mondta, ő be sem hívná Messit a válogatottba, de persze soha nem szabad azt mondani, hogy soha. De az argentinoknak el kell felejteniük Messit, mert „ő Barcelonában és Argentína két külön dolog”. (AS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.