Maradona nem hívná be Messit az argentin válogatottba

Diego Maradona egy tévéműsorban próbálta védeni Lionel Messit az argentin futballdrukkerek kritikáitól, de végül nem védte, hanem csak egy csomó hülyeséget mondott róla. Például azt, hogy nem lehet a csapat vezetője egy olyan ember, aki minden meccs előtt hússzor szalad el a vécére.

Maradona szerint Messi Ronaldo mellett a világ legjobb játékosa, de nincs meg benne az, ami egy csapat igazi vezetéséhez kellene.

Azt mondta, ő be sem hívná Messit a válogatottba, de persze soha nem szabad azt mondani, hogy soha. De az argentinoknak el kell felejteniük Messit, mert „ő Barcelonában és Argentína két külön dolog”. (AS)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.