Maradona nem hívná be Messit az argentin válogatottba

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Diego Maradona egy tévéműsorban próbálta védeni Lionel Messit az argentin futballdrukkerek kritikáitól, de végül nem védte, hanem csak egy csomó hülyeséget mondott róla. Például azt, hogy nem lehet a csapat vezetője egy olyan ember, aki minden meccs előtt hússzor szalad el a vécére.

Maradona szerint Messi Ronaldo mellett a világ legjobb játékosa, de nincs meg benne az, ami egy csapat igazi vezetéséhez kellene.

Azt mondta, ő be sem hívná Messit a válogatottba, de persze soha nem szabad azt mondani, hogy soha. De az argentinoknak el kell felejteniük Messit, mert „ő Barcelonában és Argentína két külön dolog”. (AS)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.