Thierry Henry a Monaco edzője lett

sport
2018 október 13., 10:19
comments 12

Minden idők egyik legismertebb francia focistája, Thierry Henry kapta meg a francia bajnokságban játszó AS Monaco vezetőedzői posztját. A francia válogatottal világ- és Európa-bajnokságot is nyerő csatárnak a Monaco volt az első profi csapata, innen ment 1999-ben a Juventushoz, majd az Arsenalhoz, ahol a csapat talán legnagyobb legendájává vált, a mai napig ő az Arsenal gólrekordere.

Henry az utóbbi években a világbajnokságon is remekül szereplő belga válogatott másodedzője volt, a most kapott poszt az első vezetőedzői megbízása.

Az AS Monaco jelenleg 6 ponttal a Ligue 1 18. helyén áll, azaz csak a Nantes és az EA Gungamp teljesített eddig rosszabbul náluk, a Bajnokok Ligájában pedig két meccsből kettőn kikaptak. (via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.