Valaki megvette a BrettKavanaugh.com url-t, és nemierőszak-áldozatoknak szóló tanácsadó weboldalt nyitott

Brett Kavanaugh, Donald Trump főbírójelöltje annak ellenére lehetett az amerikai legfelső bíróság tagja, hogy a jelölése után több nő is azzal vádolta meg, hogy középiskolás vagy egyetemista korában szexuálisan bántalmazta őket. A jelölt szenátusi meghallgatásán az egyik áldozat vallomást is tett, de a jelölt tagadta a vádakat, miközben eskü alatt hazudott néhány dologról, például az édeshármasra azt mondta, hogy az egy ivós játék volt az ő fiatalkorában.

Valószínűleg Kavanaugh megválasztása ellen tiltakozva, most valaki megvette a BrettKavanaugh.com domaint, és szexuális bántalmazás elszenvedői számára nyitott itt tanácsadó weboldalt.

A lapon az amerikai legfelső bíróság épülete látható fekete-fehérben azzal a felirattal, hogy „Mi hiszünk a tűlelőknek”. Az oldalon ezen kívül tanácsadó és jogvédő szervezetek elérhetőségei találhatók, ahol az áldozatok segítséget és tanácsot kérhetnek.

A weboldal egy függetlenként bejegyzett, az amerikai bírósági reform mellett kampányoló szervezet, a Fix The Court tulajdona, és bár csak a múlt héten indult, a csoport már évekkel ezelőtt megvette a domainnevet. Akkor több domaint is megvettek, mindegyik domain akkoriban potenciális főbírójelöltek neveit tartalmazza. (CNN)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.