Valaki megvette a BrettKavanaugh.com url-t, és nemierőszak-áldozatoknak szóló tanácsadó weboldalt nyitott

2018 október 13., szombat 5:46
277

Brett Kavanaugh, Donald Trump főbírójelöltje annak ellenére lehetett az amerikai legfelső bíróság tagja, hogy a jelölése után több nő is azzal vádolta meg, hogy középiskolás vagy egyetemista korában szexuálisan bántalmazta őket. A jelölt szenátusi meghallgatásán az egyik áldozat vallomást is tett, de a jelölt tagadta a vádakat, miközben eskü alatt hazudott néhány dologról, például az édeshármasra azt mondta, hogy az egy ivós játék volt az ő fiatalkorában.

Valószínűleg Kavanaugh megválasztása ellen tiltakozva, most valaki megvette a BrettKavanaugh.com domaint, és szexuális bántalmazás elszenvedői számára nyitott itt tanácsadó weboldalt.

A lapon az amerikai legfelső bíróság épülete látható fekete-fehérben azzal a felirattal, hogy „Mi hiszünk a tűlelőknek”. Az oldalon ezen kívül tanácsadó és jogvédő szervezetek elérhetőségei találhatók, ahol az áldozatok segítséget és tanácsot kérhetnek.

A weboldal egy függetlenként bejegyzett, az amerikai bírósági reform mellett kampányoló szervezet, a Fix The Court tulajdona, és bár csak a múlt héten indult, a csoport már évekkel ezelőtt megvette a domainnevet. Akkor több domaint is megvettek, mindegyik domain akkoriban potenciális főbírójelöltek neveit tartalmazza. (CNN)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt