Nurmagomedov kihívta Mayweathert, McGregor összeomlott

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

„A dzsungelnek csak egy királya lehet” 

- üzente az orosz MMA-harcos Habib Nurmagomedov az amerikai Floyd Mayweather bokszistennek az Instagrammon, nyolc nappal azután, hogy négy menetben elintézte az ír Conor McGregort. 

Habib Nurmagomedov és az UFC könnyűsúlyú vilábajnoki címért járó övFotó: VASILY MAXIMOV/AFP

A múlt heti harc arról maradt emlékezetes, hogy a ketrecben aratott győzelem után Nurmagomedov az ellenfél stábjára is rátámadt, a meccs pedig tömegbalhéval ért véget. 

A 30 éves orosz győzelmével 27-0-ra alakította saját rekordját, Mayweather pedig idáig 50-ből 50-et nyert, a legutóbbit TKO-val épp McGregor ellen 2017 augusztusában, a Las Vegas-i  T-Mobile Arénában. McGregornak akkor az volt az első bokszmeccse, és Nurmagomedov is Mayweather ellen mutatkozna be bokszolóként. 

Előre kitalált és megkonstruált balhéról van szó természetesen, amit mutat, hogy a Mayweather Promotionst vezető Leonard Ellerbe Instagramján jött le a videó, amin a dagesztáni harcos kihívja az amerikait:

Nurmagomedov azzal próbálja felpiszkálni Mayweathert, hogy vele ellentétben ki is ütötte McGregort, úgyhogy igazából ő a király, de azért hajlandó megvívni vele a dicsőségért. 

Mayweather nem bunyózott a McGregor-meccs óta, de azt már bejelentette, hogy Manny Pacquiao ellen hamarosan ismét ringbe száll. 

Floyd MayweatherFotó: Christian Petersen/AFP

Közben az Independent arról ír, hogy McGregort edzője, John Kavanagh szerint nagyon megviselte a vereség, elvonult, nem nagyon kommunikál a környezetével. 

Kavanagh szerint még egy-két hét biztos kell, hogy lehiggadjon és közösen értékelni tudják a meccset, ami váratlanul rövid és egyoldalú küzdelmet hozott. (BBC / Independent)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.