Csütörtöktől újra működik a Déli pályaudvar

A MÁV arról tájékoztatta az MTI-t, hogy szerda esti végeznek a felújítással, így csütörtökön újraindulhat a vonatforgalom a Déli pályaudvaron. Az elmúlt két hétben olyan munkákat végeztek a vasúttársaság szerint, amiket a "vonatforgalom fenntartása mellett nem lehetett volna."

"A karbantartással javították a pályaudvar szolgáltatási színvonalát, a vonatok menetrendszerű közlekedését, felére csökkenhet a menetrend szerinti közlekedést akadályozó műszaki üzemzavarok száma,"

állítják. A renoválás 477 millió forintba került. Jövő júniusáig, már a vonatközlekedés mellett, lecserélik a metrószint, a csarnok és a perontetők álmennyezetét, és a világítást, ill. véglegesen megoldják a  a Délibe vezető alagút Kelenföld felőli végén a rézsűcsúszást. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.