Elnapolták Zoltán, a körtéri hajléktalan tárgyalását

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Vasárnap tartották annak a hajléktalannak a bírósági tárgyalását, akit a Móricz Zsigmond körtér közeléből gyűjtöttek be a rendőrök pénteken, és akit a környéken lakók hiába próbáltak megvédeni az eljárástól. 

A merce.hu beszámolója szerint a Zoltán nevű hajléktalan ügyét elnapolta a bíróság, és ez lehetőséget ad arra is, hogy szabadon engedjék. 

Az Utcajogász nevű civil szervezethez tartozó ügyvéd, Molnár Noémi azt mondta, hogy Zoltán jelezte, hogy egészségügyi problémái vannak, ezért a bíró a tárgyalás elhalasztásáról döntött. Azt nem sikerült elérni, hogy Zoltán ne csak egy tévén keresztül, távolból követhesse a saját perét, hanem személyesen is megjelenhessen.

A halasztás nyomán már nem gyorsított, hanem rendes eljárásban folyik tovább a per ellene, ami azt jelenti, hogy fogva tartását is fel kell oldani addig. (merce.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.