Visszatér a színpadra Kulka János

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

2019 január végén, bő két és fél év kihagyás után visszatér a színpadra Kulka János. Az Infostart vette észre, hogy a színész, aki 2016 áprilisában esett át sztrókon, 2019 januárjától a Trafóban lesz látható, Ördög Tamás Móriz Zsigmond Árvácska c. darabjában, amit a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport visz színpadra.

Kulka János Ujj Mészáros Károly X - A rendszerből törölve c. filmjébenFotó: Pintér Leo

Idáig csupán két alkalmat hirdettek meg az alkotók - január 31-re és február 1-re - így arról nincs szó, hogy Kulka ténylegesen folytatná színészi pályáját. 

Idén májusban, két évvel agyvérzése után, a színész úgy döntött, hogy visszavonul és nem hosszabbítja meg szerződését munkaadójával, a Katona József színházzal.  

Felépülése idején Kulka eddig egyetlen munkát vállalt: Ujj Mészáros Károly új filmjében, az X-ben vállalt mellékszerepet.

Kulka a rendező Ördög Tamás mellett  Messaudi Eminával, Simkó Katalinnal, Stork Natasával, Terhes Sándorral és Török-Illyés Orsolyával áll színpadra. (infostart.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.