Visszatér a színpadra Kulka János

színház
2018 november 06., 18:33
comments 39

2019 január végén, bő két és fél év kihagyás után visszatér a színpadra Kulka János. Az Infostart vette észre, hogy a színész, aki 2016 áprilisában esett át sztrókon, 2019 januárjától a Trafóban lesz látható, Ördög Tamás Móriz Zsigmond Árvácska c. darabjában, amit a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport visz színpadra.

Kulka János Ujj Mészáros Károly X - A rendszerből törölve c. filmjében
photo_camera Kulka János Ujj Mészáros Károly X - A rendszerből törölve c. filmjében Fotó: Pintér Leo

Idáig csupán két alkalmat hirdettek meg az alkotók - január 31-re és február 1-re - így arról nincs szó, hogy Kulka ténylegesen folytatná színészi pályáját. 

Idén májusban, két évvel agyvérzése után, a színész úgy döntött, hogy visszavonul és nem hosszabbítja meg szerződését munkaadójával, a Katona József színházzal.  

Felépülése idején Kulka eddig egyetlen munkát vállalt: Ujj Mészáros Károly új filmjében, az X-ben vállalt mellékszerepet.

Kulka a rendező Ördög Tamás mellett  Messaudi Eminával, Simkó Katalinnal, Stork Natasával, Terhes Sándorral és Török-Illyés Orsolyával áll színpadra. (infostart.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.