Visszatér a színpadra Kulka János

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

2019 január végén, bő két és fél év kihagyás után visszatér a színpadra Kulka János. Az Infostart vette észre, hogy a színész, aki 2016 áprilisában esett át sztrókon, 2019 januárjától a Trafóban lesz látható, Ördög Tamás Móriz Zsigmond Árvácska c. darabjában, amit a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport visz színpadra.

Kulka János Ujj Mészáros Károly X - A rendszerből törölve c. filmjébenFotó: Pintér Leo

Idáig csupán két alkalmat hirdettek meg az alkotók - január 31-re és február 1-re - így arról nincs szó, hogy Kulka ténylegesen folytatná színészi pályáját. 

Idén májusban, két évvel agyvérzése után, a színész úgy döntött, hogy visszavonul és nem hosszabbítja meg szerződését munkaadójával, a Katona József színházzal.  

Felépülése idején Kulka eddig egyetlen munkát vállalt: Ujj Mészáros Károly új filmjében, az X-ben vállalt mellékszerepet.

Kulka a rendező Ördög Tamás mellett  Messaudi Eminával, Simkó Katalinnal, Stork Natasával, Terhes Sándorral és Török-Illyés Orsolyával áll színpadra. (infostart.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.