Orbánnal még Kínában is ott volt Adnan Polat

POLITIKA
2018 november 07., 11:47

Orbán Viktort a kínai látogatására elkísérte az ATV is, aminek a rövid riportjában a Magyar Narancs észrevette, hogy a miniszterelnökkel megint ott volt a láthatóan sülve-főve vele lévő Adnan Polat, az Erdoğan török elnökkel is jó kapcsolatot ápoló oligarcha.

Adnan Polat az Orbán feje mögött lévő kopasz fejtől jobbra látható.
photo_camera Adnan Polat az Orbán feje mögött lévő kopasz fejtől jobbra látható. Forrás: atv.hu

Orbán egyébként épp arról beszélt, hogy „vannak a régi kommunista időkből is olyan dolgok, amelyeket jó megőrizni, és átmenteni, mert bizony a mai napig fialnak”.

link Forrás

Polat az elmúlt években rengeteget bizniszelt Magyarországon, még Tiborcz Istvánnal is üzletelt. Rendszeresen együtt nézi a meccseket külföldön, az oda magánrepülőkkel kijutó magyar kormányfővel.

Orbán sajtósai elhallgatták, hogy a török üzletember vele ment, de úgy tűnik, Orbán üzletet hozott össze Polatnak Kínában: a kínai fél többek között egy magyarországi napelempark építéséről írt alá szerződést, és ugyan cégnevet nem említettek, de Polat cége egy 1000 MW kapacitású napelemparkot tervez Magyarországon. (Magyar Narancs)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.