24.hu: Eltűnt Tiborcz nyertes pályázata a kormányzati weboldalról, de feltűnt egy másik, amiben sokkal többet nyert

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tiborcz István még  június 23-án nyert több mint 35 millió forint uniós támogatást arra, hogy Csabdi településen ökológiai gazdálkodást hozzon létre és tartson fenn. Az elnyert támogatás adatai azonban mostanra úgy tűntek el a kormányzat által működtetett pályázati összesítő weboldalról, a palyazat.gov.hu-ról, mintha soha nem is léteztek volna.

Felkerült viszont az oldalra Tiborcz egy másik nyertes pályázata, ami korábban viszont nem volt ott. Az adatlap szerint ugyanabból a forrásból nyert pénzt, szintén ökológiai gazdálkodás kialakítására és fenntartására, de nem június 23-án, hanem április 17-én, nem Csabdiban, hanem Budapesten, és

nem 35, hanem 116 millió forintot.

Tiborcz IstvánFotó: Botos Tamás / 444.hu

A pályázat szerint Tiborcznak Budapesten ökológiai gazdálkodásra kellene áttérnie, ahhoz tehát már valahol gazdálkodnia kellene a fővárosban, de hogy lennének valahol földjei Budapesten, arról nincs adat.

A 24.hu még október 17-én kérdezte az ügyről a Gulyás Gergely vezette Miniszterelnökséget, de érdemi választ nem kaptak. Szerdán újra elküldték a kérdéseiket, akkor a Miniszterelnökségen annyit mondtak, hogy a megkeresést illetékességből az agrártárcának továbbították. (24.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.