A PAOK edzője szerint a Vidi nem is focizott, csak felrugdalta a labdát

sport
2018 november 09., 08:48

Csütörtök este Budapesten a Mol Vidi (korábbi nevén: Videoton) 1-0-ra megverte a görög PAOK-ot, ezzel életben tartotta továbbjutási esélyeit az Európa-ligában, hiszen Szalonikiben 2-0 lett az eredmény szintén a magyar csapatnak. A budapesti meccs valóban elég nyögvenyelős volt, de a székesfehérvári csapat edzője, Marko Nikolic azt mondta, a meccs után:

„Azt hiszem, méltó módon képviseljük a magyar focit Európában”.

Razvan Lucescu, a PAOK edzője szerint azonban más a helyzet. Ő azt mondta, a görög csapat legalább megpróbált focizni, míg a Vidi játékosai csak előrerugdosták a labdát, és talált gólokkal nyertek mindkét meccsen. Igaz, azt is elismerte, hogy a két meccsen egyszer sem tudták feltörni a Vidi védelmét, a magyar kapusnak védenie sem kellett a görögök elleni 180 perc alatt. (hvg.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.