A Moszad egyik volt főnöke a Black Cube tanácsadója lett

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Ismét egy titkosszolgálati nagyágyú kapott munkát a Black Cube nevű izraeli magánnyomozó irodától. Efraim Halevy, a Moszad 1998 és 2002 közötti főnöke a cég tanácsadó testületének tagja lett.

A Black Cube több botrány főszereplője volt az utóbbi években. Kiderült például, hogy ügynökeik megpróbáltak több magyarországi civil szervezetet is tőrbe csalni, a képviselőikkel készített beszélgetéseket titokban rögzítették, majd ezekből Bayer Zsolt válogatott, és jelentetett meg részleteket.

A Black Cube egyébként a nemi erőszakokkal vádolt Harvey Winstein amerikai producer érdekében is eljárt, illetve emberei nyomoztak az Obama-kormány iráni tárgyalásokban részt vevő diplomatái ellen is. (calcalistech.com)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.