Megjött a Közös Albion következő része, amelyben Sallói "Salec" István (DIGI Sport, Szélkakas) és Szabó Omlett du fromageChristophe vállalt vendégjátékot. Salec kifejti, miért hasonlít egyre inkább beköltözős reality-re a modern futball, hogyan vezet el mindez a Szuperligáig, és milyen érzés neki City-drukkerként az általa korábban nagyon kedvelt Mourinho szenvedését nézni a város túlfelén, miközben Pep focijától megöli az unalom. Szabó Christophe francia kapcsolatként a PL-t elárasztó gall légiósdömping hatásairól értekezik, és még arra is marad idő, hogy elmerengjünk a Serie A felfutásán, és megnyugtassunk mindenkit, aki az angolokat félti az idei nemzetközi kupasorozatokban.
A szokott helyeken elérhetőek az adások, továbbra is kérjük a szöveges értékeléseket iTunes-on, a feliratkozásokat YouTube-on és SoundCloudon, illetve ez alatt a poszt alatt jöhetnek az ötletek arra nézvést is, kiket hallgatnátok legszívesebben a következő adásokban. És továbbra is köszönet a Skipper Médiának, amiért helyet ad nekünk.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.