Egy floridai férfi betört egy étterembe, meztelenre vetkőzött, tésztát evett, és kongázott

külföld
2018 november 14., 09:20
comments 48

A Tampa Bay Times számolt be arról, hogy a floridai St. Petersburg rendőrsége nyomozást indított, miután betörtek a The Chattaway nevű étterembe. A biztonsági kamerák november 6-i felvételein egy betörőt láttak, aki megevett egy tál csirkeszárnyat, és sört ivott a konyhában. De belefutottak egy előző napi felvételbe is.

Ezen azt látták, hogy egy másik férfi biciklivel megérkezik az étterem parkolójába, ott 10 percig teker, aztán a hátsó kapun bejut, kinyitja az ajtót, sétálgat, majd elvesz egy kongát (pontosabban bongót), bemegy a mosdóba, és meztelenül tér vissza. Ezután leül az étterem egyik piknikasztalához, és elkezdi a magával hozott ramentésztát enni, és közben kongázik is egy kicsit.

photo_camera A floridai betörő véletlenül fillérekből újraforgatta a Birdman egyik jelentét Fotó: Florida Man/Twitter

A söröző fickóval szemben – aki 500 dollárt, laptopot, tabletet, a borravalót és egy zacskó sört is magával vitt – a meztelen figura ellen nem emelnek vádat, mert nem akart kárt okozni, és nem vitt el semmit. Végül anyaszült meztelenül tekert el a biciklijén. (MYNBC15)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.