Egy floridai férfi betört egy étterembe, meztelenre vetkőzött, tésztát evett, és kongázott

A Tampa Bay Times számolt be arról, hogy a floridai St. Petersburg rendőrsége nyomozást indított, miután betörtek a The Chattaway nevű étterembe. A biztonsági kamerák november 6-i felvételein egy betörőt láttak, aki megevett egy tál csirkeszárnyat, és sört ivott a konyhában. De belefutottak egy előző napi felvételbe is.

Ezen azt látták, hogy egy másik férfi biciklivel megérkezik az étterem parkolójába, ott 10 percig teker, aztán a hátsó kapun bejut, kinyitja az ajtót, sétálgat, majd elvesz egy kongát (pontosabban bongót), bemegy a mosdóba, és meztelenül tér vissza. Ezután leül az étterem egyik piknikasztalához, és elkezdi a magával hozott ramentésztát enni, és közben kongázik is egy kicsit.

A floridai betörő véletlenül fillérekből újraforgatta a Birdman egyik jelentétFotó: Florida Man/Twitter

A söröző fickóval szemben – aki 500 dollárt, laptopot, tabletet, a borravalót és egy zacskó sört is magával vitt – a meztelen figura ellen nem emelnek vádat, mert nem akart kárt okozni, és nem vitt el semmit. Végül anyaszült meztelenül tekert el a biciklijén. (MYNBC15)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.