Olyan beszédet még soha senki nem mondott a Parlamentben, mint most Tordai Bence

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa beszédet mondott a Parlamentben:

„Köszönöm a szót, elnök úr! Tisztelt Országgyűlés, kedves polgártársak! Az Országgyűlés előtt fekvő civiltörvény-módosítással és általában a Fidesz civilekkel kapcsolatos politikájával kapcsolatban a Párbeszéd a következőkre szeretné felhívni a figyelmet: »CÖF, CÖF, CÖF, CÖF, CÖF…«”

És innentől tényleg végig csak annyit mondott, hogy CÖF.

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke közbeszólt, hogy: „Képviselő úr, ön az Országgyűlés jegyzője, ne tegye már bohóckodás tárgyává a Parlamentet! (…) Képviselő úr, kénytelen vagyok figyelmeztetésben részesíteni, és jelzem önnek, ha még egyszer figyelmeztetem, akkor a házszabály értelmében ki kell zárnom a mai napi vitából.”

Tordai végül annyival levonult, hogy:

„CÖF, CÖF, CÖF.”

(Ezzel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a kormány a tervek szerint több pénzt osztana szét a civilek között, de a CÖF elnöke kezeli a pályázatokat.)

Fel lett adva a lecke a Magyar Kétfarkú Kutya Párt köztévében kotkodáló csirkéjének!

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.