Olyan beszédet még soha senki nem mondott a Parlamentben, mint most Tordai Bence

Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa beszédet mondott a Parlamentben:

„Köszönöm a szót, elnök úr! Tisztelt Országgyűlés, kedves polgártársak! Az Országgyűlés előtt fekvő civiltörvény-módosítással és általában a Fidesz civilekkel kapcsolatos politikájával kapcsolatban a Párbeszéd a következőkre szeretné felhívni a figyelmet: »CÖF, CÖF, CÖF, CÖF, CÖF…«”

És innentől tényleg végig csak annyit mondott, hogy CÖF.

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke közbeszólt, hogy: „Képviselő úr, ön az Országgyűlés jegyzője, ne tegye már bohóckodás tárgyává a Parlamentet! (…) Képviselő úr, kénytelen vagyok figyelmeztetésben részesíteni, és jelzem önnek, ha még egyszer figyelmeztetem, akkor a házszabály értelmében ki kell zárnom a mai napi vitából.”

Tordai végül annyival levonult, hogy:

„CÖF, CÖF, CÖF.”

(Ezzel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a kormány a tervek szerint több pénzt osztana szét a civilek között, de a CÖF elnöke kezeli a pályázatokat.)

Fel lett adva a lecke a Magyar Kétfarkú Kutya Párt köztévében kotkodáló csirkéjének!

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.