Olyan beszédet még soha senki nem mondott a Parlamentben, mint most Tordai Bence

parlament
2018 november 14., 14:12
comments 371

Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa beszédet mondott a Parlamentben:

„Köszönöm a szót, elnök úr! Tisztelt Országgyűlés, kedves polgártársak! Az Országgyűlés előtt fekvő civiltörvény-módosítással és általában a Fidesz civilekkel kapcsolatos politikájával kapcsolatban a Párbeszéd a következőkre szeretné felhívni a figyelmet: »CÖF, CÖF, CÖF, CÖF, CÖF…«”

És innentől tényleg végig csak annyit mondott, hogy CÖF.

link Forrás

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke közbeszólt, hogy: „Képviselő úr, ön az Országgyűlés jegyzője, ne tegye már bohóckodás tárgyává a Parlamentet! (…) Képviselő úr, kénytelen vagyok figyelmeztetésben részesíteni, és jelzem önnek, ha még egyszer figyelmeztetem, akkor a házszabály értelmében ki kell zárnom a mai napi vitából.”

Tordai végül annyival levonult, hogy:

„CÖF, CÖF, CÖF.”

(Ezzel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a kormány a tervek szerint több pénzt osztana szét a civilek között, de a CÖF elnöke kezeli a pályázatokat.)

Fel lett adva a lecke a Magyar Kétfarkú Kutya Párt köztévében kotkodáló csirkéjének!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.