Felhagy a tanítással a férfi, aki egy keszthelyi gimnáziumban biológia-szakkörön élő csibéket boncoltatott

Elment a keszthelyi gimnáziumból, és a tanári pályával is felhagy a férfi, akinek a biológia-szakkörein élő állatokat is boncoltak a diákok a keszthelyi Vajda János Gimnáziumban – hangzott el az RTL Híradóban.

A HVG írta meg, hogy a keszthelyi rendőrség megszüntette a nyomozást a pedagógusnak, akiről márciusban derült ki, hogy a helyi gimnázium biológia-szakkörein rendszeresen végeztet élveboncolást a diákokkal.

Az RTL Híradó-nak a volt tanár azt mondta, azóta távmunkában dolgozik, de elkötelezett tanárnak tartja magát, és ha az oktatásban valamit meg lehet mutatni a valóságban, akkor azt úgy is kell megmutatni, de az öncélú állatkínzást ő sem támogatja. A szakkörén amúgy csak szülői beleegyezéssel vehettek részt a diákok, így mindenki tudta, mit csinálnak. A volt tanár azt mondta:

„Körülbelül annyit szenvedett, mint egy falusi csirkevágás során a csirke, amit táplálkozás céljából megeszünk.”

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.