Az USA csökkenti terrorellenes erőinek létszámát Afrikában

A Pentagon fontolgatja, hogy hasonlóan intézkedik a világ más részein is. Az afrikai létszámcsökkentés 10 százalékos lesz, nagyjából hétszáz főnyi. A kurtítás nem érinti a Líbiában, Szomáliában és Dzsibutiban lévő erőket, a leépítés főként Kamerunból, Nigériából, Nigerből szabadít fel embereket.

A lépés indoklása szerint az erőket átcsoportosítják, és megerősítik velük a biztonságra leselkedő orosz és kínai veszély elhárítását. Mindez egybevág azzal a katonai stratégiával, amelyet Jim Mattis amerikai védelmi miniszter januárban ismertetett. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.