Kemény videó jelent meg a Videoton stadionjának avatójáról, amin fekete ruhás "biztonságiak" ököllel ütik az újpesti szurkolókat

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ezt a videó a Hungarian Fanatics Youtube csatornáján jelent meg szerdán, és csütörtökön az Index hozta szélesebben körben nyilvánosságra.

A lap egy forrása szerint az látható rajta, ahogyan nehezen azonosítható biztonsági emberek ököllel ütik a szurkolókat, miután valaki petárdát dobott a szektorból a pálya felé.

„Egy petárda eldobása után jöttek be ezek a biztonságiak a pálya felől, a menekülőkapun át. (...) Teljesen érthetetlen volt a reakció, mert a petárda eldobóját kamera alapján meccs végén is ki lehet emelni (ilyen volt már az üllői úton is), amikor kifelé tartanak az emberek a szektorból. (...) Amúgy ezeket a fekete ruhás arcokat már láttam több idegenbeli mérkőzésünkön, nem csak Fehérváron.”

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.