Kemény videó jelent meg a Videoton stadionjának avatójáról, amin fekete ruhás "biztonságiak" ököllel ütik az újpesti szurkolókat

Ezt a videó a Hungarian Fanatics Youtube csatornáján jelent meg szerdán, és csütörtökön az Index hozta szélesebben körben nyilvánosságra.

A lap egy forrása szerint az látható rajta, ahogyan nehezen azonosítható biztonsági emberek ököllel ütik a szurkolókat, miután valaki petárdát dobott a szektorból a pálya felé.

„Egy petárda eldobása után jöttek be ezek a biztonságiak a pálya felől, a menekülőkapun át. (...) Teljesen érthetetlen volt a reakció, mert a petárda eldobóját kamera alapján meccs végén is ki lehet emelni (ilyen volt már az üllői úton is), amikor kifelé tartanak az emberek a szektorból. (...) Amúgy ezeket a fekete ruhás arcokat már láttam több idegenbeli mérkőzésünkön, nem csak Fehérváron.”

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.