A rendőrök megállították a vonatot, hogy egy szomorú férfi ne vethesse magát elé

November 11-én 13 óra körül hívták a rendőrséget, hogy egy 25 éves férfi bánatában elindult a vonatsínek felé, feltehetően a Bodrogkeresztúr és Szeg közötti pályaszakaszon lehet.

A Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei megosztott erőkkel átkutatták a megadott pályaszakaszt, és felszálltak az arra járó vonatra, aminek a sebességét korlátozták, hogy megelőzhessék az eseteleges tragédiát.

A gyalogos járőrök a bejelentéstől számított fél órán belül megtalálták az elkeseredett férfit, és amíg biztonságba nem helyezték, a vonat forgalmat is megállították.

Miután a pályaszakasz szabaddá vált, a vonat kb. 10 perces késéssel újra elindulhatott. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.