Matolcsy Ádám lemondott az Origót kiadó vállalat éléről

POLITIKA
2018 november 30., 14:49
comments 76

A 24.hu információi szerint jegybankelnök fia röviddel azután jelentette be, hogy távozik a New Wave Media Group (NWMG) vezetői tisztségéről, hogy létrejött Liszkay Gábor vezetésével a gigantikus fideszes médiabirodalom, és ebbe beolvasztották az Origót is.

Matolcsy Ádám 2017 óta vezette az Origót kiadó vállalatot, ottléte alatt próbálták meg fejleszteni 340 millió forintos közpénzből az email 2.0-át, amit nem nagyon használ senki.

Itthon ugyan jól ismert a történet, ahogy az egyik legjelentősebb független híroldalt megszállta és lebutította a Fidesz, de a napokban a nemzetközi közvélemény is rácsodálkozhatott erre, miután a New York Times részletes anyagban foglalkozott ezzel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.