A Kutyapárt épített egy újabb buszmegállót, és ezt talán nem bontják el, mert állítólag ez a terület senkihez sem tartozik

A Kutyapárt több helyen épített önszorgalomból buszmegállókat az országban, oda, ahonnan hiányoztak. Pécsen és Felcsúton is szinte rögtön elbontották ezeket, nehogy már valami jó legyen.

Az újabb buszmegállónak azonban példátlanul magas a túlélési esélye. 

A körforgalom ugyanis, ahova a megálló került, pont arról nevezetes, hogy senki nem ismeri el a sajátjának. 

Tavaly az RTL Klub kifejezetten szórakoztató riportban számolt be róla, hogy egy helyi srác - Domokos - szeretné elérni, hogy az embereknek ne kelljen a szélben, esőben, hóban várni a buszra, ezért elkezdett leveleket, kérvényeket írni. Amiből az lett, hogy az Üröm és Óbuda határán fekvő körforgalmat mindkét önkormányzat próbálta a másikra tolni, de az is felmerült, hogy talán a MÁV vagy a közútkezelő lenne az illetékes, de utóbbiak is eltolták maguktól a problémát.

Úgyhogy talán kivételesen senki sem akarja majd elbontani ezt:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.