A Kutyapárt épített egy újabb buszmegállót, és ezt talán nem bontják el, mert állítólag ez a terület senkihez sem tartozik

A Kutyapárt több helyen épített önszorgalomból buszmegállókat az országban, oda, ahonnan hiányoztak. Pécsen és Felcsúton is szinte rögtön elbontották ezeket, nehogy már valami jó legyen.

Az újabb buszmegállónak azonban példátlanul magas a túlélési esélye. 

A körforgalom ugyanis, ahova a megálló került, pont arról nevezetes, hogy senki nem ismeri el a sajátjának. 

Tavaly az RTL Klub kifejezetten szórakoztató riportban számolt be róla, hogy egy helyi srác - Domokos - szeretné elérni, hogy az embereknek ne kelljen a szélben, esőben, hóban várni a buszra, ezért elkezdett leveleket, kérvényeket írni. Amiből az lett, hogy az Üröm és Óbuda határán fekvő körforgalmat mindkét önkormányzat próbálta a másikra tolni, de az is felmerült, hogy talán a MÁV vagy a közútkezelő lenne az illetékes, de utóbbiak is eltolták maguktól a problémát.

Úgyhogy talán kivételesen senki sem akarja majd elbontani ezt:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.