A Kutyapárt épített egy újabb buszmegállót, és ezt talán nem bontják el, mert állítólag ez a terület senkihez sem tartozik

POLITIKA
2018 december 01., 21:59
comments 126
link Forrás

A Kutyapárt több helyen épített önszorgalomból buszmegállókat az országban, oda, ahonnan hiányoztak. Pécsen és Felcsúton is szinte rögtön elbontották ezeket, nehogy már valami jó legyen.

Az újabb buszmegállónak azonban példátlanul magas a túlélési esélye. 

A körforgalom ugyanis, ahova a megálló került, pont arról nevezetes, hogy senki nem ismeri el a sajátjának. 

Tavaly az RTL Klub kifejezetten szórakoztató riportban számolt be róla, hogy egy helyi srác - Domokos - szeretné elérni, hogy az embereknek ne kelljen a szélben, esőben, hóban várni a buszra, ezért elkezdett leveleket, kérvényeket írni. Amiből az lett, hogy az Üröm és Óbuda határán fekvő körforgalmat mindkét önkormányzat próbálta a másikra tolni, de az is felmerült, hogy talán a MÁV vagy a közútkezelő lenne az illetékes, de utóbbiak is eltolták maguktól a problémát.

Úgyhogy talán kivételesen senki sem akarja majd elbontani ezt:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.