A Slayer jövőre Budapesten is ad búcsúkoncertet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nehezen megy a szakítás egy 37 éves történettel: a Slayer úgy döntött, hogy meghosszabbítja a világkörüli búcsúturnéját, és miután fellép Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban, jövő nyáron visszatér Európába.

Budapesten is fellépnek, 2019. június 11-én az Arénában.

Kerry King gitáros a Final World Tour bécsi állomásán 2018. november 23-án.Fotó: Herbert Neubauer/APA/AFP

A Slayer nemrég azért döntött a feloszlás mellett, mert egyrészt megöregedtek (egyre nehezebb útra kelni, és ha az ember megteheti, ebben a korban már inkább tölti az idejét a családjával), másrészt Jeff Hanneman gitáros 2015-es halála óta már nem ugyanaz a Slayer. Ráadásul Tom Araya énekes-basszusgitárost egészségügyi panaszok is gyötrik a nyakműtéte óta.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.