A Slayer jövőre Budapesten is ad búcsúkoncertet

Nehezen megy a szakítás egy 37 éves történettel: a Slayer úgy döntött, hogy meghosszabbítja a világkörüli búcsúturnéját, és miután fellép Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban, jövő nyáron visszatér Európába.

Budapesten is fellépnek, 2019. június 11-én az Arénában.

Kerry King gitáros a Final World Tour bécsi állomásán 2018. november 23-án.Fotó: Herbert Neubauer/APA/AFP

A Slayer nemrég azért döntött a feloszlás mellett, mert egyrészt megöregedtek (egyre nehezebb útra kelni, és ha az ember megteheti, ebben a korban már inkább tölti az idejét a családjával), másrészt Jeff Hanneman girátos 2015-es halála óta már nem ugyanaz a Slayer. Ráadásul Tom Araya énekes-basszusgitárost egészségügyi panaszok is gyötrik a nyakműtéte óta.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.