A Slayer jövőre Budapesten is ad búcsúkoncertet

Nehezen megy a szakítás egy 37 éves történettel: a Slayer úgy döntött, hogy meghosszabbítja a világkörüli búcsúturnéját, és miután fellép Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban, jövő nyáron visszatér Európába.

Budapesten is fellépnek, 2019. június 11-én az Arénában.

Kerry King gitáros a Final World Tour bécsi állomásán 2018. november 23-án.Fotó: Herbert Neubauer/APA/AFP

A Slayer nemrég azért döntött a feloszlás mellett, mert egyrészt megöregedtek (egyre nehezebb útra kelni, és ha az ember megteheti, ebben a korban már inkább tölti az idejét a családjával), másrészt Jeff Hanneman gitáros 2015-es halála óta már nem ugyanaz a Slayer. Ráadásul Tom Araya énekes-basszusgitárost egészségügyi panaszok is gyötrik a nyakműtéte óta.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.