A Slayer jövőre Budapesten is ad búcsúkoncertet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nehezen megy a szakítás egy 37 éves történettel: a Slayer úgy döntött, hogy meghosszabbítja a világkörüli búcsúturnéját, és miután fellép Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban, jövő nyáron visszatér Európába.

Budapesten is fellépnek, 2019. június 11-én az Arénában.

Kerry King gitáros a Final World Tour bécsi állomásán 2018. november 23-án.Fotó: Herbert Neubauer/APA/AFP

A Slayer nemrég azért döntött a feloszlás mellett, mert egyrészt megöregedtek (egyre nehezebb útra kelni, és ha az ember megteheti, ebben a korban már inkább tölti az idejét a családjával), másrészt Jeff Hanneman gitáros 2015-es halála óta már nem ugyanaz a Slayer. Ráadásul Tom Araya énekes-basszusgitárost egészségügyi panaszok is gyötrik a nyakműtéte óta.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.