Ronaldo elismerhette, hogy 2009-ben erőszakosan közösült Kathryn Mayorgával

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Las Vegas-i rendőrség nyomoz, miután a 34 éves Kathryn Mayorga és a német Spiegel magazin dokumentumok alapján azt állítja: Cristiano Ronaldo peren kívül 375 ezer eurót fizetett a nőnek annak titokban tartásáért, hogy 2009-ben egy szállodai szobában megerőszakolta őt.

A Juventus sztárja az ügyről azt mondta, mélyen és súlyosan érinti a magánéletét, barátnőjét, családját, négy gyerekét és természetesen a jó hírnevét is, de biztos benne, hogy az igazság utat fog törni ebben az ügyben, és az őt támadók is igazat adnak majd neki.  Szeptember 28-án az Instagramon fake news-nak nevezte a vádakat, az ügyvédei pedig perekkel fenyegették meg a Spiegelt. Ronaldo nem élt azzal a lehetőséggel, hogy  kommentálja az értesüléseket.

Fotó: Jose Breton/NurPhoto

De a Spiegel most egy olyan dokumentumról ír, amiből a lap szerint kiderül: Ronaldo elismerte az ügyvédeinek, hogy a nő kinyilvánított ellenkezése ellenére közösült vele.

A lap szerint az is kiderül, hogy Ronaldo ügyvédcsapata hogyan próbálta meg elhallgattatni Mayorgát.

Ronaldo ügyvédei összeállítottak egy 27 oldalas kérdőívet, hogy megtudják, pontosan mi történt 2009 júniusában. A dokumentumban – ami részletes leírást ad a szexről – Ronaldo elismeri, hogy durva volt a szex, a nő zúzódásokat is szerezhetett, és többször kérte, hogy álljon le.

2009 szeptemberében egy frissebb változat is készült a kérdőívből: ebben Ronaldo már máshogy válaszolt, és nem ismerte el, hogy a nő többször ellenkezett volna. (via hvg.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.