Ronaldo elismerhette, hogy 2009-ben erőszakosan közösült Kathryn Mayorgával

2018 december 3., hétfő 9:00
387

A Las Vegas-i rendőrség nyomoz, miután a 34 éves Kathryn Mayorga és a német Spiegel magazin dokumentumok alapján azt állítja: Cristiano Ronaldo peren kívül 375 ezer eurót fizetett a nőnek annak titokban tartásáért, hogy 2009-ben egy szállodai szobában megerőszakolta őt.

A Juventus sztárja az ügyről azt mondta, mélyen és súlyosan érinti a magánéletét, barátnőjét, családját, négy gyerekét és természetesen a jó hírnevét is, de biztos benne, hogy az igazság utat fog törni ebben az ügyben, és az őt támadók is igazat adnak majd neki.  Szeptember 28-án az Instagramon fake news-nak nevezte a vádakat, az ügyvédei pedig perekkel fenyegették meg a Spiegelt. Ronaldo nem élt azzal a lehetőséggel, hogy  kommentálja az értesüléseket.

Fotó: Jose Breton/NurPhoto

De a Spiegel most egy olyan dokumentumról ír, amiből a lap szerint kiderül: Ronaldo elismerte az ügyvédeinek, hogy a nő kinyilvánított ellenkezése ellenére közösült vele.

A lap szerint az is kiderül, hogy Ronaldo ügyvédcsapata hogyan próbálta meg elhallgattatni Mayorgát.

Ronaldo ügyvédei összeállítottak egy 27 oldalas kérdőívet, hogy megtudják, pontosan mi történt 2009 júniusában. A dokumentumban – ami részletes leírást ad a szexről – Ronaldo elismeri, hogy durva volt a szex, a nő zúzódásokat is szerezhetett, és többször kérte, hogy álljon le.

2009 szeptemberében egy frissebb változat is készült a kérdőívből: ebben Ronaldo már máshogy válaszolt, és nem ismerte el, hogy a nő többször ellenkezett volna. (via hvg.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt