„Jó jónak lenni” – magyarázza Becsó Zsolt, hogy a Mikulás helyett a Fidesz ajándékozza a gyerekeket

POLITIKA
2018 december 06., 19:23
comments 166

A fideszes politikusok Mikulás alkalmából óriásit kampányolnak, sorra viszik az ajándékokat a gyerekeknek, sokszor még a mikulásjelmezt is lespórolják.

Szerdán írtuk meg, hogy a fideszes Becsó testvérek idén is járják az óvodákat, hogy ajándékokat adjanak személyesen a gyerekeknek, a Mikulás helyett, még MINDEN IDŐK Mikulását sem hagyták dolgozni.

photo_camera Fotó: Becsó Zsolt/Facebook

Az ATV Híradó most megszólaltatta Becsó Zsoltot, aki így magyarázta a történteket

  • „Eléggé meglepődtem, pontosabban nem lepődtem meg az írásokon, amik megjelentek a különböző portálokon.”
  • 12 éves hagyománya van, hogy december 6. környékén végiglátogatják a választókerület minden óvodáját, még az adventi időszakban eljutnak, és szintén ajándékokat visznek a bentlakásos szociális intézetekbe és idősklubokba is, illetve a kórház gyerekosztályára.
  • „Nem a politikusi mivoltunkból tesszük ezt a körutat. Tényleg, ahogy szokták mondani: jó jónak lenni. Örülnek a gyerekek, az idősek. Valahova almát viszünk, valahová játékot. Úgy gondolom ez egy szép tradíció, függetlenül attól, hogy mit gondolnak a médiában, ezt szeretnénk folytatni.”
  • Szó sincs arról, hogy leültette volna a sarokba a Mikulást, csak pont akkor toppantak be az óvodába, mikor megérkezett a Mikulás, de ennek semmi köze nincs a kampányhoz, ellenzékben is csinálták, és addig fogják ezt folytatni, amíg lesz rá lehetőségük.
  • Ebbe nem kéne politikát látni.

A Facebookon viszont Becsó már kettős mércét kiáltott, régi képeket mutatva, amin baloldali politikusok fiatalokkal láthatók, esetleg ajándékot adnak át.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.