„Jó jónak lenni” – magyarázza Becsó Zsolt, hogy a Mikulás helyett a Fidesz ajándékozza a gyerekeket

A fideszes politikusok Mikulás alkalmából óriásit kampányolnak, sorra viszik az ajándékokat a gyerekeknek, sokszor még a mikulásjelmezt is lespórolják.

Szerdán írtuk meg, hogy a fideszes Becsó testvérek idén is járják az óvodákat, hogy ajándékokat adjanak személyesen a gyerekeknek, a Mikulás helyett, még MINDEN IDŐK Mikulását sem hagyták dolgozni.

Fotó: Becsó Zsolt/Facebook

Az ATV Híradó most megszólaltatta Becsó Zsoltot, aki így magyarázta a történteket

  • „Eléggé meglepődtem, pontosabban nem lepődtem meg az írásokon, amik megjelentek a különböző portálokon.”
  • 12 éves hagyománya van, hogy december 6. környékén végiglátogatják a választókerület minden óvodáját, még az adventi időszakban eljutnak, és szintén ajándékokat visznek a bentlakásos szociális intézetekbe és idősklubokba is, illetve a kórház gyerekosztályára.
  • „Nem a politikusi mivoltunkból tesszük ezt a körutat. Tényleg, ahogy szokták mondani: jó jónak lenni. Örülnek a gyerekek, az idősek. Valahova almát viszünk, valahová játékot. Úgy gondolom ez egy szép tradíció, függetlenül attól, hogy mit gondolnak a médiában, ezt szeretnénk folytatni.”
  • Szó sincs arról, hogy leültette volna a sarokba a Mikulást, csak pont akkor toppantak be az óvodába, mikor megérkezett a Mikulás, de ennek semmi köze nincs a kampányhoz, ellenzékben is csinálták, és addig fogják ezt folytatni, amíg lesz rá lehetőségük.
  • Ebbe nem kéne politikát látni.

A Facebookon viszont Becsó már kettős mércét kiáltott, régi képeket mutatva, amin baloldali politikusok fiatalokkal láthatók, esetleg ajándékot adnak át.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.