„Jó jónak lenni” – magyarázza Becsó Zsolt, hogy a Mikulás helyett a Fidesz ajándékozza a gyerekeket

2018 december 6., csütörtök 19:23
168

A fideszes politikusok Mikulás alkalmából óriásit kampányolnak, sorra viszik az ajándékokat a gyerekeknek, sokszor még a mikulásjelmezt is lespórolják.

Szerdán írtuk meg, hogy a fideszes Becsó testvérek idén is járják az óvodákat, hogy ajándékokat adjanak személyesen a gyerekeknek, a Mikulás helyett, még MINDEN IDŐK Mikulását sem hagyták dolgozni.

Fotó: Becsó Zsolt/Facebook

Az ATV Híradó most megszólaltatta Becsó Zsoltot, aki így magyarázta a történteket

  • „Eléggé meglepődtem, pontosabban nem lepődtem meg az írásokon, amik megjelentek a különböző portálokon.”
  • 12 éves hagyománya van, hogy december 6. környékén végiglátogatják a választókerület minden óvodáját, még az adventi időszakban eljutnak, és szintén ajándékokat visznek a bentlakásos szociális intézetekbe és idősklubokba is, illetve a kórház gyerekosztályára.
  • „Nem a politikusi mivoltunkból tesszük ezt a körutat. Tényleg, ahogy szokták mondani: jó jónak lenni. Örülnek a gyerekek, az idősek. Valahova almát viszünk, valahová játékot. Úgy gondolom ez egy szép tradíció, függetlenül attól, hogy mit gondolnak a médiában, ezt szeretnénk folytatni.”
  • Szó sincs arról, hogy leültette volna a sarokba a Mikulást, csak pont akkor toppantak be az óvodába, mikor megérkezett a Mikulás, de ennek semmi köze nincs a kampányhoz, ellenzékben is csinálták, és addig fogják ezt folytatni, amíg lesz rá lehetőségük.
  • Ebbe nem kéne politikát látni.

A Facebookon viszont Becsó már kettős mércét kiáltott, régi képeket mutatva, amin baloldali politikusok fiatalokkal láthatók, esetleg ajándékot adnak át.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt