„Jó jónak lenni” – magyarázza Becsó Zsolt, hogy a Mikulás helyett a Fidesz ajándékozza a gyerekeket

2018 december 6., csütörtök 19:23
168

A fideszes politikusok Mikulás alkalmából óriásit kampányolnak, sorra viszik az ajándékokat a gyerekeknek, sokszor még a mikulásjelmezt is lespórolják.

Szerdán írtuk meg, hogy a fideszes Becsó testvérek idén is járják az óvodákat, hogy ajándékokat adjanak személyesen a gyerekeknek, a Mikulás helyett, még MINDEN IDŐK Mikulását sem hagyták dolgozni.

Fotó: Becsó Zsolt/Facebook

Az ATV Híradó most megszólaltatta Becsó Zsoltot, aki így magyarázta a történteket

  • „Eléggé meglepődtem, pontosabban nem lepődtem meg az írásokon, amik megjelentek a különböző portálokon.”
  • 12 éves hagyománya van, hogy december 6. környékén végiglátogatják a választókerület minden óvodáját, még az adventi időszakban eljutnak, és szintén ajándékokat visznek a bentlakásos szociális intézetekbe és idősklubokba is, illetve a kórház gyerekosztályára.
  • „Nem a politikusi mivoltunkból tesszük ezt a körutat. Tényleg, ahogy szokták mondani: jó jónak lenni. Örülnek a gyerekek, az idősek. Valahova almát viszünk, valahová játékot. Úgy gondolom ez egy szép tradíció, függetlenül attól, hogy mit gondolnak a médiában, ezt szeretnénk folytatni.”
  • Szó sincs arról, hogy leültette volna a sarokba a Mikulást, csak pont akkor toppantak be az óvodába, mikor megérkezett a Mikulás, de ennek semmi köze nincs a kampányhoz, ellenzékben is csinálták, és addig fogják ezt folytatni, amíg lesz rá lehetőségük.
  • Ebbe nem kéne politikát látni.

A Facebookon viszont Becsó már kettős mércét kiáltott, régi képeket mutatva, amin baloldali politikusok fiatalokkal láthatók, esetleg ajándékot adnak át.