Alekosz kéri a felvételét a központi fideszes médiaholdingba

Média
2018 december 07., 10:10
comments 195

A majdnem 500 médiumot magába szippantó, nemzetstratégiai jelentőségű médiaközpont vonzását megérezte a magyar valóságshow-történelem egyik kiemelkedő figurája. 

Nagy Alekosz már a választás előtt közölte, hogy ő Orbánra szavaz, most pedig a Facebookon jelentette be, hogy

„Csatlakozni kívánok a Magyar Nemzeti Médiaholdinghoz. A holdudvarhoz már minden magára valamit adó sajtó csatlakozott, fölajánlkozott. Ezennel ajánlom magamat és facebook oldalamat én is. Görög emberként Magyar szívvel élek. Facebook oldalam minden körülmények között Nemzeti.”

Alekosz ezután  bejelentkezik a TV2 programigazgatói posztjára, ugyanis szerinte rosszul vezetik a csatornát. 

„Kérem a Holdingot, hogy emeljen udvarába, fogadjon kegyébe, adjon nekem lehetőséget arra, hogy az évekóta brutálisan nagypénzeket elnyelő tévékettőt mind anyagilag, mind nézettségi szempontokból fölvirágoztathassam, ezáltal magamat nagynyilvánosság előtt megmutathassam, megvalósíthassam.”

Az aláírás ennyi:

Köszönettel és bizalommal: Nagy Alekosz - TV2 egykori arc, fémjel.

(Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnia Nagy úrnak, de a fideszes médiákok közül pont a TV2 maradt ki a holdingból.)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.