Alekosz kéri a felvételét a központi fideszes médiaholdingba

A majdnem 500 médiumot magába szippantó, nemzetstratégiai jelentőségű médiaközpont vonzását megérezte a magyar valóságshow-történelem egyik kiemelkedő figurája. 

Nagy Alekosz már a választás előtt közölte, hogy ő Orbánra szavaz, most pedig a Facebookon jelentette be, hogy

„Csatlakozni kívánok a Magyar Nemzeti Médiaholdinghoz. A holdudvarhoz már minden magára valamit adó sajtó csatlakozott, fölajánlkozott. Ezennel ajánlom magamat és facebook oldalamat én is. Görög emberként Magyar szívvel élek. Facebook oldalam minden körülmények között Nemzeti.”

Alekosz ezután  bejelentkezik a TV2 programigazgatói posztjára, ugyanis szerinte rosszul vezetik a csatornát. 

„Kérem a Holdingot, hogy emeljen udvarába, fogadjon kegyébe, adjon nekem lehetőséget arra, hogy az évekóta brutálisan nagypénzeket elnyelő tévékettőt mind anyagilag, mind nézettségi szempontokból fölvirágoztathassam, ezáltal magamat nagynyilvánosság előtt megmutathassam, megvalósíthassam.”

Az aláírás ennyi:

Köszönettel és bizalommal: Nagy Alekosz - TV2 egykori arc, fémjel.

(Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnia Nagy úrnak, de a fideszes médiákok közül pont a TV2 maradt ki a holdingból.)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.