BRFK: Komjáthi Imrét nem rendőrök teperték földre

2018 december 8., szombat 16:38
279

A BRFK kiadott egy közleményt, ami szerint „minden tekintetben visszautasítja az MSZP Országos Központjának Komjáthi Imre, az MSZP alelnökének sérülésével kapcsolatban kiadott közleményét”.

A BRFK azt írja, a „Kossuth térre demonstráció nem volt bejelentve, így senkinek nem volt mit visszafoglalnia”. Komjáthi az Alkotmány utcában azután sérült meg, miután a rendezvény szervezője befejezettnek nyilvánította a megmozdulást.

A rendőrség azt írja, „Komjáthi Imrét nem rendőrök teperték földre, vele szemben rendőri intézkedés nem történt”.

Az ATV azt írta, hogy a rabszolgatörvény elleni tüntetés hivatalos vége után Komjáthi Imre egy zászlóval felment a színpadra, és azt mondta a tüntetőknek, foglalják el a Kossuth teret, majd elkezdett a térre futni, ahol a rendőrök leteperték. Térdsérüléssel vitték kórházba. A Mércének azt írta, hogy: „A politikus akkor sérült meg, amikor a rendőrökkel való tolakodás közben nekinyomták a Parlament előtt található kő térelemek egyikének, ekkor fordult ki a térde. Saját elmondása szerint baleset történt, a hátsó sorok valamelyikéből érkezett nyomás, ahonnan a rendőrök nem láthatták, hogy sérülésveszély áll fenn.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt