ATV: Leteperték a rendőrök az MSZP alelnökét, térdsérüléssel kórházba vitték

Frissítés: A BRFK közölte, Komjáthi Imrét nem rendőrök teperték földre

Az ATV azt írja, hogy a rabszolgatörvény elleni tüntetés hivatalos vége után Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke egy zászlóval felment a színpadra, és azt mondta a tüntetőknek, foglalják el a Kossuth teret, majd elkezdett a térre futni, ahol a rendőrök leteperték.

Az MSZP tiltakozik az eljárás ellen, mint mondta, Komjáthi csak a szakszervezetek felhívásának tett eleget, amikor megpróbálta visszafoglalni a rendőri blokád alatt álló Kossuth teret.

Komjáthit térdsérüléssel kórházba vitték, a Fiumei úti sebészeti ügyeleten vizsgálják.

Komjáthi ImreForrás: ATV

Az MSZP közölte: kiáll a munkavállalók jogaiért, valamint minden politikusáért, aki síkra száll a munkavállalói jogok mellett, és büszkék Komjáthi Imrére. (ATV)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.