ATV: Leteperték a rendőrök az MSZP alelnökét, térdsérüléssel kórházba vitték

POLITIKA
2018 december 08., 14:40
comments 308

Frissítés: A BRFK közölte, Komjáthi Imrét nem rendőrök teperték földre

Az ATV azt írja, hogy a rabszolgatörvény elleni tüntetés hivatalos vége után Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke egy zászlóval felment a színpadra, és azt mondta a tüntetőknek, foglalják el a Kossuth teret, majd elkezdett a térre futni, ahol a rendőrök leteperték.

Az MSZP tiltakozik az eljárás ellen, mint mondta, Komjáthi csak a szakszervezetek felhívásának tett eleget, amikor megpróbálta visszafoglalni a rendőri blokád alatt álló Kossuth teret.

Komjáthit térdsérüléssel kórházba vitték, a Fiumei úti sebészeti ügyeleten vizsgálják.

Komjáthi Imre
photo_camera Komjáthi Imre Forrás: ATV

Az MSZP közölte: kiáll a munkavállalók jogaiért, valamint minden politikusáért, aki síkra száll a munkavállalói jogok mellett, és büszkék Komjáthi Imrére. (ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.