Online lapot indítanak a megszűnt Heti Válasz újságírói

Valaszonline.hu domain alatt indítanak új magazint a nyáron megszüntetett Heti Válasz szerkesztőségének több tagja. A Heti Válasz Facebook-oldalára került ki egy bemutatkozó videó arról, hogy 

„konzervatív, online lapot készítenek, amely független minden pártközponttól.”

Olyan újságot csinálunk, amelyik „a szabadságot alapértéknek, az erkölcsi normákat - úgy is mint «ne lopj» - felülírhatatlannak tartja” - mondja a felvételen többek közt Stumpf András. 

A lap most indult Facebook-oldala szerint a szerkesztőség tagjai Ablonczy Bálint,  Bódis András (felelős kiadó) Borbás Barna, Élő Anita, Stumpf András, Sztankóczy András és Vörös Szabolcs, azaz Borókai Gábor volt Heti Válasz-főszerkesztő nem tagja a csapatnak. 

Bódis röviden azt mondta a 444-nek, hogy a szerkesztőségből öten alapítói a kft.-nek, amely a kiadói jogokat gyakorolja. Az oldalon hétfőtől érkeznek a tartalmak is. 

„A valaszonline.hu domain alatt működő internetes lap tartalmában vállalja a Heti Válasz hagyományait” - írják ugyanitt. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.