Kövérék a padsorokból vezénylik le az ülést, bevonultak a terembe Orbán testőrei

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Mivel az ellenzéki képviselők a szerdai ülés előtt elfoglalta a parlamenti pulpitust a túlóra törvény megszavazása előtt, Kövér László a képviselői padsorok közül nyitotta meg az ülést, majd átadta Latorcai Jánosnak a szót. 

Az ellenzék pedig bevonult a Fidesz frakció elé, kisebb lökdösődés is kialakult a teremben, amire bevonultak a terembe Orbán Viktor testőrei. 

A miniszterelnök testőrei körébenFotó: Tordai Bence élő közvetítése

A sípolás és kiabálások közben a kormánypárti frakciók megkezdték a napirenden szereplő törvények megszavazását. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.