Kövérék a padsorokból vezénylik le az ülést, bevonultak a terembe Orbán testőrei

Mivel az ellenzéki képviselők a szerdai ülés előtt elfoglalta a parlamenti pulpitust a túlóra törvény megszavazása előtt, Kövér László a képviselői padsorok közül nyitotta meg az ülést, majd átadta Latorcai Jánosnak a szót. 

Az ellenzék pedig bevonult a Fidesz frakció elé, kisebb lökdösődés is kialakult a teremben, amire bevonultak a terembe Orbán Viktor testőrei. 

A miniszterelnök testőrei körébenFotó: Tordai Bence élő közvetítése

A sípolás és kiabálások közben a kormánypárti frakciók megkezdték a napirenden szereplő törvények megszavazását. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.