Tüntetéseket szerveznek a Kossuth térre a túlóratörvény elfogadása és a parlamenti balhé után

Fotó: 444/Magyar Jeti Zrt

Szerda délután körülbelül százan már kimentek a Kossuth térre a túlóratörvény elfogadása, és a látványos parlamenti balhé miatt, de közben több eseményt is bejelentettek. 

Fotó: 444/Magyar Jeti Zrt

A Momentum délután négyre hirdetett meg egy tüntetést (Ma 16 órakor találkozzunk a Kossuth téren, mutassuk meg, hogy elfogadhatatlan tartjuk a rabszolga törvényt és a Fideszes eljárást!, írják), és a parlamenti balhét végig közvetítő Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője is azt mondta, tüntetést szerveznek mára.

A Jobbik pedig közölte, „hídfoglalással egybekötött vonulással követeli Áder Jánostól, hogy ne írja alá a rabszolgatörvényt”.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.