A kormány még mindig azt ismételgeti, hogy az agresszív tüntetők nem tisztelik a kereszténységet

Az elmúlt három nap tüntetéseire a kormány reakciója nagyrészt a szokásos volt: a tüntetőket fizetett, megvett embereknek, Soros György kitartottjainak nevezte, és hangsúlyozta, mennyire agresszívak. De ez nem elég: azt is folyamatosan sulykolják, hogy a tüntetők

keresztényellenesek, gyűlölik a karácsonyt és nem tisztelik a kis Jézust.

  • Gulyás Gergely miniszter szerdán azt mondta: „Az a nyílt kereszténygyűlölet, és az a karácsony ünnepével való megvetés és gyűlölet, ami a megnyilvánulásaikból kiviláglott, attól Isten óvja Magyarországot.”
  • A KDNP-s Latorcai János pedig kifejtette: a tüntetők nem tisztelik a kereszténységet, „a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem”.

Ma pedig Hollik István szóvivő ismertette a kormány hivatalos álláspontját egy videóban, amely azt a visszafogott címet kapta, hogy

„Az agresszív politikai aktivisták nem tisztelnek senkit és semmit”

Bár innentől már tudjuk, hogy a tüntetők nem tisztelnek SENKIT ÉS SEMMIT, de a kormányszóvivő azért kiemel néhány dolgot, amit különösen nem tisztelnek:

  • először is a kereszténységet,
  • aztán a törvényeket,
  • továbbá „nem tisztelnek másokat sem”.

A rövid üzenetbe belefért még, hogy a szocialisták és Gyurcsányék felelőtlenek, mert felelős politikusok nem támogathatnak utcai erőszakot, továbbá az sem maradt említés nélkül, hogy az előző elmúlt 8 évben Gyurcsányék tönkretették az országot.

A keresztényellenes tüntetők témáját a nemzetstratégiai bulvárlap így festette meg:

Fotó: RMi7WS07

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.