A kormány még mindig azt ismételgeti, hogy az agresszív tüntetők nem tisztelik a kereszténységet

2018 december 15., szombat 14:39
689

Az elmúlt három nap tüntetéseire a kormány reakciója nagyrészt a szokásos volt: a tüntetőket fizetett, megvett embereknek, Soros György kitartottjainak nevezte, és hangsúlyozta, mennyire agresszívak. De ez nem elég: azt is folyamatosan sulykolják, hogy a tüntetők

keresztényellenesek, gyűlölik a karácsonyt és nem tisztelik a kis Jézust.

  • Gulyás Gergely miniszter szerdán azt mondta: „Az a nyílt kereszténygyűlölet, és az a karácsony ünnepével való megvetés és gyűlölet, ami a megnyilvánulásaikból kiviláglott, attól Isten óvja Magyarországot.”
  • A KDNP-s Latorcai János pedig kifejtette: a tüntetők nem tisztelik a kereszténységet, „a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem”.

Ma pedig Hollik István szóvivő ismertette a kormány hivatalos álláspontját egy videóban, amely azt a visszafogott címet kapta, hogy

„Az agresszív politikai aktivisták nem tisztelnek senkit és semmit”

Bár innentől már tudjuk, hogy a tüntetők nem tisztelnek SENKIT ÉS SEMMIT, de a kormányszóvivő azért kiemel néhány dolgot, amit különösen nem tisztelnek:

  • először is a kereszténységet,
  • aztán a törvényeket,
  • továbbá „nem tisztelnek másokat sem”.

A rövid üzenetbe belefért még, hogy a szocialisták és Gyurcsányék felelőtlenek, mert felelős politikusok nem támogathatnak utcai erőszakot, továbbá az sem maradt említés nélkül, hogy az előző elmúlt 8 évben Gyurcsányék tönkretették az országot.

A keresztényellenes tüntetők témáját a nemzetstratégiai bulvárlap így festette meg:

Fotó: RMi7WS07

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt