Előállítottak egy 20 éves fiatalt a közmédia tévészékházánál

bűnügy
2018 december 18., 05:16

A rendőrség közleménye szerint hétfő este, a közmédia székházánál bejelentett és a szervező által befejezettnek nyilvánított rendezvény után egy tüntető a rendőrök irányába üveget dobott. A 20 éves pilisszentlászlói férfit a rendőrök előállítják.

photo_camera Fotó: Adrián Zoli / kepszerk.hu

A hétfő esti tüntetés hivatalos része után egyébként a résztvevők egy része momentumos molinó mögött, jobbikos zászlókkal 1-2 ezer ember propagandaturnéra indult, érinte a Hír TV székházát, a Ripost szerkesztőségének épületét, majdnem nem vették észre, hogy a Figyelőt is útba ejtették, aztán a Mediaworks székházához is elmentek. Szimbolikus épület, a Népszabadság utolsó épülete volt, most már a Mészáros-lapok központja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.