Hadházy: A civil társadalom tudni fogja, mit kell tenni annak érdekében, hogy a kormány „érezze a törődést”

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő az eddigi tüntetéseket és a Fidesz hozzáállását értékelve ezt írta ki a Facebookra:

Azt írja, egyáltalán nem használtak még ki minden lehetőséget: „Mindenkinek, diákoknak, dolgozóknak, nyugdíjasoknak lesz még feladata bőven, csak velük együtt érhetünk el mindent.”

Szerinte a jelenlegi körülmények között nem lehet választásról, csak színjátékról beszélni, de „a civil társadalom tudni fogja, mit kell tenni annak érdekében, hogy a kormány »érezze a törődést«”.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.