Szemérmetlenül kampányol tovább kisgyerekek előtt a fideszes Pócs János

Mit fog csinálni Pócs János, ha téli szünet lesz az óvodákban és az iskolákban? Vagy berendelik majd a gyerekeket? 

A Jászság fideszes országgyűlési képviselője - aki egyébként víz- és gázszerelőként kezdte, de nem mindenkinek adatik meg a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor szerencsés együttállása - módszeresen járja a választókerülete óvodáit és iskoláit. De nem éri be annyival, hogy készüljön egy kép, ahogy átvágja a szalagot, ő lakossági fórummá alakítja a termeket. Olyan sűrűn jár már iskolákba, óvodákba, hogy állítása szerint megismerik a gyerekek, előre köszönnek neki, ezzel bizonyítva, hogy nagyobb szeretet van a szívükben, mint bárki máséban. Igen, azzal, hogy előre köszönnek neki.

Mint megírtuk tegnap, volt hogy 

arról beszélt óvodásoknak, hogy miért is jó, ha egy település vezetője nincs ellenzékben.

Most arról tájékoztatta Jászboldogházán a gyerekeket, hogy milyen csodálatos változásokat indított el ő is országgyűlési képviselőként, a miniszterelnökkel együtt. 

Mert azt azért a gyerekeknek is látniuk kell, hogy mi volt itt előtte és mi van most, milyen rossz volt például az út.

Kimaradt a beszédből, talán összekeveredtek a lapok, hogy a 110 millió forintos fejlesztés uniós projekt.  

Ezeket a videókat nem titokban mobilozó gyerekek veszik fel, őket láthatóan egyáltalán nem érdekli, miről beszél Pócs. Ő maga rakja ki a Facebook-oldalára

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.