Szemérmetlenül kampányol tovább kisgyerekek előtt a fideszes Pócs János

elmebaj
2018 december 19., 16:23
comments 145

Mit fog csinálni Pócs János, ha téli szünet lesz az óvodákban és az iskolákban? Vagy berendelik majd a gyerekeket? 

A Jászság fideszes országgyűlési képviselője - aki egyébként víz- és gázszerelőként kezdte, de nem mindenkinek adatik meg a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor szerencsés együttállása - módszeresen járja a választókerülete óvodáit és iskoláit. De nem éri be annyival, hogy készüljön egy kép, ahogy átvágja a szalagot, ő lakossági fórummá alakítja a termeket. Olyan sűrűn jár már iskolákba, óvodákba, hogy állítása szerint megismerik a gyerekek, előre köszönnek neki, ezzel bizonyítva, hogy nagyobb szeretet van a szívükben, mint bárki máséban. Igen, azzal, hogy előre köszönnek neki.

Mint megírtuk tegnap, volt hogy 

arról beszélt óvodásoknak, hogy miért is jó, ha egy település vezetője nincs ellenzékben.

Most arról tájékoztatta Jászboldogházán a gyerekeket, hogy milyen csodálatos változásokat indított el ő is országgyűlési képviselőként, a miniszterelnökkel együtt. 

Mert azt azért a gyerekeknek is látniuk kell, hogy mi volt itt előtte és mi van most, milyen rossz volt például az út.

Kimaradt a beszédből, talán összekeveredtek a lapok, hogy a 110 millió forintos fejlesztés uniós projekt.  

Ezeket a videókat nem titokban mobilozó gyerekek veszik fel, őket láthatóan egyáltalán nem érdekli, miről beszél Pócs. Ő maga rakja ki a Facebook-oldalára

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt