Szemérmetlenül kampányol tovább kisgyerekek előtt a fideszes Pócs János

elmebaj
2018 december 19., 16:23
comments 145

Mit fog csinálni Pócs János, ha téli szünet lesz az óvodákban és az iskolákban? Vagy berendelik majd a gyerekeket? 

A Jászság fideszes országgyűlési képviselője - aki egyébként víz- és gázszerelőként kezdte, de nem mindenkinek adatik meg a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor szerencsés együttállása - módszeresen járja a választókerülete óvodáit és iskoláit. De nem éri be annyival, hogy készüljön egy kép, ahogy átvágja a szalagot, ő lakossági fórummá alakítja a termeket. Olyan sűrűn jár már iskolákba, óvodákba, hogy állítása szerint megismerik a gyerekek, előre köszönnek neki, ezzel bizonyítva, hogy nagyobb szeretet van a szívükben, mint bárki máséban. Igen, azzal, hogy előre köszönnek neki.

Mint megírtuk tegnap, volt hogy 

arról beszélt óvodásoknak, hogy miért is jó, ha egy település vezetője nincs ellenzékben.

Most arról tájékoztatta Jászboldogházán a gyerekeket, hogy milyen csodálatos változásokat indított el ő is országgyűlési képviselőként, a miniszterelnökkel együtt. 

link Forrás

Mert azt azért a gyerekeknek is látniuk kell, hogy mi volt itt előtte és mi van most, milyen rossz volt például az út.

link Forrás

Kimaradt a beszédből, talán összekeveredtek a lapok, hogy a 110 millió forintos fejlesztés uniós projekt.  

Ezeket a videókat nem titokban mobilozó gyerekek veszik fel, őket láthatóan egyáltalán nem érdekli, miről beszél Pócs. Ő maga rakja ki a Facebook-oldalára

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.