Orbán sajtósa indít Lázárnak bulvárlapot Hódmezővásárhelyen

Média
2018 december 20., 10:44
comments 163

Orbán Viktor Facebook-oldalának szerkesztője és hivatalos bulvárfelelőse, Kaminski Fanny a kiadója egy új, ingyenes terjesztésű havilapnak Hódmezővásárhelyen. A Csak!-ot Körmendi Gábor, az Origo munkatársa, a kormányközeli bulvárvilág hírhedt figurája szerkeszti, és rögtön egy tökéletes címlapsztorival indított: 

photo_camera Fotó: Csak!

A lap hozza a minőségi bulvárt, és kiderül belőle, hogy 

  • Vásárhelyen szilveszterezik a Nemzet Csótánya,
  • a füstölt bordaporc fogy Manyikánál a legjobban,
  • „ha ég a fa, ne vizet öntsünk rá!”, 
  • és ugyan Andi lett az év anyukája, verhetetlen bejglije viszont Évának van.

De ennél talán fontosabb, hogy az első lapszám alapján a miniszterelnöki médiastáb nem engedte el Lázár János kezét, sőt, nagyon bíznak abban, hogy az egykori csúcsminiszter visszaszerzi nekik a várost Márki-Zay Pétertől. 

Rögtön a nyitóoldalon kétoldalas giga-összeállítás jelent meg a Lázár-féle tram-train projektről, amiről kiderül, hogy a legjobb dolog ami Vásárhellyel történhetett, és a távozott miniszter régi álma volt, amit Orbán Viktor kedvére hozott tető alá:

photo_camera Fotó: Csak!

De erősre sikerült az utolsó előtti oldalpár is, amiből kiderül, hogy az év cukisága Orbán Viktor posztja volt az örökbe fogadott nyíregyházi rinocéroszról, akit az olvasók végül Csülöknek kereszteltek el. A cikk alá még épp befért egy rövid cikk a Korda-házaspár karácsonyi készülődéséről, igaz, a képről Balázs Klárit kiszorította Lázár János, aki nagy rajongója a művészházaspárnak és köszöntötte is őket az Erkel-színházban tartott decemberi életműkoncertjükön:  

photo_camera Fotó: Csak!

Még több kép és tartalom a vasarhely24.com-on. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.