Előállítottak egy tüntetőt, aki megdobta a Sándor-palotát

belföld
2018 december 22., 06:53
comments 89

A rendőrség szűkszavű közleménye szerint a 28 éves, debreceni M. Richárd "a Budapest I. Szent György téren befejezettnek nyilvánított rendezvényt követően egy tüntető füstgránáttal a Sándor-palotát megdobta."

Garázdaság miatt indul ellene büntetőeljárás.

Pénteken több mint 5000 fős tömeg tüntetett a Sándor-palota előtt, mert Áder János aláírt a túlóratörvényt. A beszédek alatt azonban esni kezdett az eső, egyre többen mentek haza, éjfélre pedig nagyobb rendzavarás nélkül szinte teljesen feloszlott a tömeg.

photo_camera Fotó: Dimeny Andras/Kepszerkesztoseg

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.