Karácsony este tört be két ukrán férfi egy IV. kerületi lakásba

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

2018. december 25-én 19 óra 46 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy  Budapest IV. kerületében, a Csíksomlyó utcában két férfi betörte az egyik lakás ablakát és bemásztak az ingatlanba. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol észrevették, hogy az egyik férfi épp kiszalad a lakásból.

A járőrök kutyás rendőrök segítségével perceken belül elfogták az elkövetőket a lakás környékén, majd összeszedték a lakásból ellopott értékeket, amiket a betörők menekülés közben eldobáltak.

A 25 és a 28 éves ukrán férfi ruhákat, pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott, őrizetbe vették őket. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.