Karácsony este tört be két ukrán férfi egy IV. kerületi lakásba

2018. december 25-én 19 óra 46 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy  Budapest IV. kerületében, a Csíksomlyó utcában két férfi betörte az egyik lakás ablakát és bemásztak az ingatlanba. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol észrevették, hogy az egyik férfi épp kiszalad a lakásból.

A járőrök kutyás rendőrök segítségével perceken belül elfogták az elkövetőket a lakás környékén, majd összeszedték a lakásból ellopott értékeket, amiket a betörők menekülés közben eldobáltak.

A 25 és a 28 éves ukrán férfi ruhákat, pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott, őrizetbe vették őket. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.