Karácsony este tört be két ukrán férfi egy IV. kerületi lakásba

bűnügy
2018 december 27., 06:05
comments 43

2018. december 25-én 19 óra 46 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Budapest IV. kerületében, a Csíksomlyó utcában két férfi betörte az egyik lakás ablakát és bemásztak az ingatlanba. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol észrevették, hogy az egyik férfi épp kiszalad a lakásból.

A járőrök kutyás rendőrök segítségével perceken belül elfogták az elkövetőket a lakás környékén, majd összeszedték a lakásból ellopott értékeket, amiket a betörők menekülés közben eldobáltak.

A 25 és a 28 éves ukrán férfi ruhákat, pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott, őrizetbe vették őket. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.