Orbán Viktor Brazíliában tartózkodik

POLITIKA
2019 január 01., 07:57

Orbán Viktor miniszterelnök rendben megérkezett Brazíliavárosba, hogy részt vegyen az új brazil elnök beiktatási ünnepségén.

Ilyen magas szintű vendég Európából nem megy más az eseményre, a lengyel kormány is csak a külügyminiszterét küldte. A kormányfők közül viszont ott lesz Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök még. Az USA-t Mike Pompeo külügyminiszter képviseli.

Orbán Viktor érkezése Brazíliavárosba, a háttérben feltehetően a honvédségi Falcon X7 látható
photo_camera Orbán Viktor érkezése Brazíliavárosba. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsõdi Balázs/MTI/MTVA

Bolsonaro egykori katonatisztből lett politikus, és militarista jobboldali fordulatot ígért a kampányában. Azt ígérte, hogy a bűnözőket lelövik, a környezetvédelmi szabályok egy részét pedig eltörlik. Megválasztásáról itt írtunk részletesen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.