Fidesz: Az ellenzék Soros pénzén politikai aktivistákat fizet, hogy rátámadjanak a rendőrökre és a Parlamentre

elmebaj
2019 január 03., 12:28
comments 367

A KDNP-s Nacsa Lőrinc szerint újra lebukott az ellenzék, mert a saját maga által kezdeményezett rendkívüli ülésnapról is kivonult egy része. (Ez az, amiről azután mentek ki, hogy határozatképtelen lett, ugyanis a Fidesz-KDNP eleve bojkottálta. Így a teljes ellenzék a Parlament előtt hirdette meg a közös ellenállást.)

Nacsa Lőrinc, a KDNP politikusa a kormánypártok képviseletében Budapesten azt mondta: ma újra lebuktak az ellenzéki képviselők, mert a saját maguk által kezdeményezett rendkívüli ülésnapról is kivonult egy részük. Nem Magyarország érdeke, csak a pillanatnyi politikai balhé és a hatalom megszerzése az ellenzék célja – mondta Nacsa.

Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló törvény módosításáról szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. november 14-én.
photo_camera Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló törvény módosításáról szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. november 14-én. Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Szerinte már decemberben lebuktak az ellenzékiek, amikor „gyenge színészi teljesítménnyel” önmagukat áldozatként akarták bemutatni a köztelevízió épületében. (Hadházy Ákos és Szél Bernadett független képviselőket kidobták a biztonságiak az MTVA-székházból. Az ügyészség eddig nem döntötte el, indítson-e nyomozást az ügyben.)

Nacsa szerint az ellenzék Soros György pénzéből erőszakos utcai megmozdulásokat szervez, és szintén a magyar származású amerikai üzletember forrásaiból politikai aktivistákat fizetnek, akik rátámadnak a rendőrökre és a Parlamentre.

A KDNP-s képviselő szerint Soros György mindezt azért teszi, mert azt szeretné, hogy az Európai Parlamentnek a májusi választások után ismét bevándorláspárti többsége legyen – írja az MTI.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.