Nem kapták meg karácsonyra a Kossuth téren álló szánkókat a szegény gyerekek

ünnep
2019 január 03., 19:40
comments 359

A kormányzati kommunikáció végig azzal igyekezett leszerelni a túlóratörvény elleni tüntetéseket, hogy a december 13-i megmozduláson néhányan megrongáltak 22 szánkót, amik a Parlament előtt álló karácsonyfát vették körül, pedig azokkal elvileg rászoruló gyerekeket leptek volna meg karácsonykor.

Latorcai János, az Országgyűlés kereszténydemokrata alelnöke (b2), Antal Tibor, a Gyimes Völgye Férfikórus kórusvezetője (b) és kórustagok az Ország Karácsonyfájánál a Kossuth téren 2018. december 21-én.
photo_camera Latorcai János, az Országgyűlés kereszténydemokrata alelnöke átveszi a Gyimes Völgye Férfikórus szánkóit Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Igaz, hogy a Gyimesvölgye Férfikórus még december 21-én vitt néhány pótszánkót és a tüntetők is összedobtak 325 ezer forintot a károk enyhítésére, de a jelek szerint a Kossuth téri szánkók még nem értek célba.

Az Indexnek most sikerült eljutnia a Kossuth térre, ahol azt tapasztalták, hogy 

a szánkók még mindig ott állnak a parlamenti karácsonyfa körül, pedig már elmúlt karácsony.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.