Volner János: Horn Gyula vajon csinált volna olyasmit, hogy földhöz vágja magát, nekiszalad egy zárt ajtónak?

politika
2019 január 04., 06:35

Volner János – aki annak ellenére, hogy korábban a fideszes szolgamédia a bokorba követte, gond nélkül átült a Jobbikból az elvileg ellenzéki, de a kormánnyal majdnem mindenben teljesen egyetértő Mi Hazánk Mozgalomba – elment a Hír Tv-be, hogy bocsánatot kérjen az emberektől az ellenzék viselkedéséért, és szidja azokat az ellenzékieket, akiket erőszakkal dobtak ki az MTVA székházából.

link Forrás

Arról beszélt – amit a Fidesz és a médiája is folyamatosan harsog –, hogy az országgyűlési képviselők végig színészkedtek, és lebuktak, ezzel megcsúfolták a választóikat. Szerinte a hírhamisítás ellen tiltakozó ellenzékiekről derült ki, hogy ők maguk a hírhamisítók, „penetráns módon” összevissza hazudoznak.

Azt is mondta, hogy nekik, a „nemzeti ellenzéki”, „nulláról felépített” Mi Hazánk Mozgalom képviselőinek nagyon rosszul esik, amikor a teljes ellenzék összefogásáról beszélnek. Ő ezt kikéri magának, ennek sosem lesz a része – mondta. Volner szerint tovább fog gyengülni az ellenzék.

Volner – Deutsch Tamásra és Csurka Istvánra hivatkozva – arról is beszélt, hogy Soros György irányítja a szálakat, és a balliberális párttá vált Jobbik elnöke úgy viselkedik, mintha a CIA beépített ügynöke lenne. Szerinte egyedül a Mi Hazánk Mozgalom maradt tisztességes, szakmailag megalapozottan politizáló ellenzéki párt.

Volner a továbbiakban is botránypolitizálásra számít az ellenzéktől. Azt mondta:

„Én nagyon nem szerettem Horn Gyulát, nagyon nem szerettem az ő miniszterelnökségét, tragédiaként éltem meg, de Horn Gyula vajon csinált volna olyasmit, hogy elkezd hisztizni? Földhöz vágja magát? Nekiszalad egy zárt ajtónak? Hát ő egy másfajta karakter volt, ő egy vezérkaraktere volt a baloldalnak.”

Volner korábban az Echo Tv-ben beszélt arról, hogy: „Ha azt látjuk, hogy a Szent Korona veszélybe kerül, vagy azt látjuk, hogy ez a baloldali csürhe valamilyen komolyabb eredményt ér el, akkor be fogom riadóztatni a Betyársereget. Ki fogunk menni 300 emberrel a Kossuth térre a rendfenntartóknak segíteni a rendteremtésben. Ezt 5 perc alatt meg tudjuk oldani ezekkel a képzett emberekkel.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.