A 2rule-os csapatok kétharmadánál még mindig nincs Mészáros-mez az edzésekre

foci
2019 január 08., 19:30

Ahhoz képest, hogy fél éve állapodott meg három NBI-es csapat komplett felszereléséről a Magyarországon világhírű sportszermárka, Mészáros Lőrinc 2rule-ja, a januári edzéseket a korábbi felszerelésükben kezdték meg a diósgyőri és a szombathelyi játékosok.

Íme a diósgyőriek első idei tréningje, Nike-ban: 

photo_camera Fotó: dvtk.eu

És a szombathelyiek, Adidasban:

photo_camera Fotó: haladas.hu

A nyári bejelentéskor arról volt szó, hogy a 2rule teljes felszerelést ad, edzőmezekkel, sapkákkal, jelölőmezekkel, mindennel. Ez láthatóan nem jött össze. A 2rule boltja továbbra sem nyílt meg a Váci úton. A szurkolók csak fél év késéssel jutottak a mezekhez, akkor is rosszul jártak, időközben pedig a Mészáros-család teljesen bekebelezte az addig is már többségi tulajdonában lévő céget, mintha annyira menne a szekér. 

Szemben a Haladással és a Diósgyőrrel, Mészáros Lőrinc csapata, a Puskás Akadémia viszont 2rule-ban van fürösztve, még az utánpótlás is kapott a mezekből. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.