Új terminált építenek a Liszt Ferenc reptéren

közlekedés
2019 január 10., 19:50
comments 303

A forgalombővülésre alapozva a reptér hosszútávú repülőtér-fejlesztési tervei 225 milliárd forintos beruházási összeggel számolnak,

aminek egy részét egy új terminálépület megvalósítására kívánnak fordítani.A Budapest Airport 14 867 491 érkező és induló utast kezelt 2018-ban, mintegy 1,8 millióval többet, mint 2017-ben, ezzel 13,5%-os éves növekedési ütemet ért el. Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója szerint 2024-ig 225 milliárd forintos beruházást terveznek, aminek legfontosabb eleme egy teljesen új terminálépület megtervezése és megvalósítása lesz a jelenlegi 2. Terminál tőszomszédságában. (Turizmus.com/Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.