Nem tudták megmenteni az utolsó két mélyben rekedt bányászt sem

87 bányász volt a mélyben, amikor a kínai Sanhszi tartomány egyik szénbányája beomlott, magyar idő szerint vasárnapra virradó éjjel.

A balesetben 19-en azonnal meghaltak, két embert sokáig nem találtak, a többieket sikerül kimenteni. Mostanra kiderült, hogy a két eltűnt is életét vesztette, így összesen 21 halálos áldozata volt a szerencsétlenségnek.

Meglehetősen sok a végzetes baleset a kínai bányákban. Tavaly decemberben 7-en, októberben 21-en haltak meg, 2017-ben pedig összesen 375-en. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.