A Ripost, a Figyelő, az Origo és a Lokál is megírta, hogy rossz tanuló és sokat hiányzik az iskolából a kiskunfélegyházi gimnazista lány, aki tavaly év végén beszólt a kormánynak

2019 január 15., kedd 15:51
847

Miután Bayer Zsolt vasárnap esti tévéműsorában

„kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis prolinak”

nevezte a 18 éves kiskunfélegyházi diáklányt, Nagy Blankát, amiért decemberben egy tüntetésen beszólt a Fidesznek; a Ripost, a Figyelő, a Lokál és az Origo ráemelt a dologra. A Ripost internetes oldalán kedden délután jelent meg egy szerző nélküli írás arról, hogy Nagy Blanka rosszul tanul, és valószínűleg nem fog tudni leérettségizni, ráadásul sokat is hiányzik.

A Ripost anyagát átvette a Figyelő, az Origo és a Lokál is.

Mind a négy újság része a tavaly év végén létrehozott fideszes médialapítványnak, amelynek 476 kiadványt ajándékoztak egyszerre korábbi tulajdonosaik. Tavaly december elején Orbán Viktor miniszterelnök saját kezűleg vonta ki az alapítványt a versenyjogi szabályok alól, és minősítette a létrejöttét nemzetstratégiai jelentőségűnek.

(A cím feletti képen Ómolnár Miklós, a Ripost főszerkesztője.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt