A Ripost, a Figyelő, az Origo és a Lokál is megírta, hogy rossz tanuló és sokat hiányzik az iskolából a kiskunfélegyházi gimnazista lány, aki tavaly év végén beszólt a kormánynak

Média
2019 január 15., 15:51
comments 840

Miután Bayer Zsolt vasárnap esti tévéműsorában

„kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis prolinak”

nevezte a 18 éves kiskunfélegyházi diáklányt, Nagy Blankát, amiért decemberben egy tüntetésen beszólt a Fidesznek; a Ripost, a Figyelő, a Lokál és az Origo ráemelt a dologra. A Ripost internetes oldalán kedden délután jelent meg egy szerző nélküli írás arról, hogy Nagy Blanka rosszul tanul, és valószínűleg nem fog tudni leérettségizni, ráadásul sokat is hiányzik.

A Ripost anyagát átvette a Figyelő, az Origo és a Lokál is.

Mind a négy újság része a tavaly év végén létrehozott fideszes médialapítványnak, amelynek 476 kiadványt ajándékoztak egyszerre korábbi tulajdonosaik. Tavaly december elején Orbán Viktor miniszterelnök saját kezűleg vonta ki az alapítványt a versenyjogi szabályok alól, és minősítette a létrejöttét nemzetstratégiai jelentőségűnek.

(A cím feletti képen Ómolnár Miklós, a Ripost főszerkesztője.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.